Referenties

Reacties en ervaringen van andere:

 

Linda: "Suzanne is een fijne coach, is geduldig en stelt goede vragen. Ook voor mensen die eigenlijk helemaal niks met paarden hebben, kan ik de coaching van harte aanbevelen. Iedereen haalt er wel iets uit voor zichzelf en het is mooi en bijzonder om te ervaren hoe het paard je dat laat zien."

 

Leonie: Eind oktober heb ik een coachingsessie met paarden gevolgd bij Suzanne. Het was een nuttige en waardevolle sessie, waar ik veel uit heb gehaald voor mezelf. Suzanne is een fijne coach, is geduldig en stelt goede vragen. Ook voor mensen die eigenlijk helemaal niks met paarden hebben, kan ik de coaching van harte aanbevelen. Iedereen haalt er wel iets uit voor zichzelf en het is mooi en bijzonder om te ervaren hoe het paard je dat laat zien.

 

Bart: "Geweldige coach begrijpt het paard en de mens, coacht op een wijze die aanslaat, zoekt eventueel andere manieren van aanpak, voor volwassen en kinderen."

 

Moniek: "Suzanne is een heel rustgevende en liefdevolle coach! Ze weet je gelijk op je gemak te stellen in een prachtige omgeving. Ze heeft alle tijd voor je. De rust slaat gelijk toe en je mag zijn wie je bent en hoe je bent. Ze is er voor je. Mijn coachingssessie leerde me vertrouwen. Dankjewel lieve Suzanne"

 

Petra: Ik vond het super mooi om te zien hoe enthousiast jij word van het werken aan de hand. Heel inspirerend.

 

Clarine: De workshop TRUST the horses, was mijn indrukwekkendste moment van afgelopen jaar.

 

Lieveke: Ik vind de trainingen aan de hand, heel erg leuk en leerzaam. Dankjewel.

 

Nadine: Dankjewel weer voor je inzichten en support. Het zet me echt aan het denken, en dat doet me goed.